Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Μεγάλη διαρροή για το Huawei Mate 40 Pro μαρτυρά σχεδόν όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά

*
Οι διαρροές για το Huawei Mate 40 Pro δεν σταματούν και πλέον έχουμε πολλά νέα στοιχεία και εικόνες στα χέρια μας. Όπως φαίνεται λοιπόν, η συσκευή θα έχει curved waterfall OLED οθόνη με διαγώνιο 6,76 ιντσών, ανάλυση 2772x1344 pixels, ενώ ο επεξεργαστής του θα είναι ένας οκταπύρηνος Kirin 9000 (5nm) με υποστήριξη 5G. Θα κυκλοφορήσουν εκδόσεις με 8GB και 12GB RAM (8GB για την Ευρώπη και 12GB για την Κίνα) και ο αποθηκευτικός χώρος (επεκτάσιμος μέσω microSD) θα φτάνει τα 256GB.

H τριπλή κάμερά του στο πίσω μέρος θα συνεχίσει να φέρει την υπογραφή της Laica, θα έχει βασικό αισθητήρα 50MP και οι υπόλοιποι θα είναι ultra-wide 20MP και 12MP telephoto με δυνατότητα καταγραφής έως και 8K video. Η selfie cam θα έχει αισθητήρα 13MP. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, μάθαμε πως η μπαταρία του θα έχει χωρητικότητα 4400mAh, θα υποστηρίζει ταχεία φόρτιση στα 65W και θα κυκλοφορήσει σε δύο χρώματα, ασημί και μαύρο.




Περισσότερα στις 22 Οκτωβρίου λοιπόν, όταν και αναμένεται η επίσημη αποκάλυψη. 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*